Vacatures

Zoek je meer uitdaging in je werk? Wil je wel eens een mooie stap maken qua salaris en voorwaarden waardoor het leven net wat aangenamer wordt? Ben je het vele rijden en de files zat en wil je dichter bij huis werken? Dan helpen wij je om de juiste keuze te maken voor werk dat bij je past en een werkgever waar je kunt doorontwikkelen.

DIE! heeft volop vacatures voor (ervaren) dakdekkers, installatiemonteurs en elektromonteurs. Maar ook voor beginnende jonge monteurs die een BBL-opleiding volgen of dat willen gaan doen. Ook zij-instromers die dakdekker, installatiemonteur en elektromonteur willen worden bieden wij een goede baan, opleidingen en cursussen helemaal op maat.

Wij zoeken uitsluitend monteurs in en rond Apeldoorn, Arnhem of Doetinchem. Die regio is onze thuisbasis.

Een leuke en goede baan zoeken met toekomstperspectief, een mooi salaris en prima verdere voorwaarden is lastig. Het aanbod is groot, maar hoe maak je nu de juiste keuze? DIE! helpt daarbij, neemt je alles uit handen en regelt het allemaal voor je. En het mooie is, het kost jou helemaal niks maar het gaat je wel heel veel opleveren!

Dakdekker (ervaren)

Ben jij een ervaren allround dakdekker? Zoek je afwisselend en uitdagend werk? Lever je hoge  kwaliteit? Dan hebben wij misschien een mooie volgende stap in je loopbaan voor je. Zowel nieuwbouw als renovatie. Het ene moment ben je bezig om iets moois te maken voor één van de vele historische panden die bijvoorbeeld Arnhem rijk is, het andere moment ben je bezig aan het dak van een bedrijfspand.

Arnhem

MBO daktechniek

dak

€ 3.000,-

bekijk de vacature
×