Vacatures

Zoek je meer uitdaging in je werk? Wil je wel eens een mooie stap maken qua salaris en voorwaarden waardoor het leven net wat aangenamer wordt? Ben je het vele rijden en de files zat en wil je dichter bij huis werken? Dan helpen wij je om de juiste keuze te maken voor werk dat bij je past en een werkgever waar je kunt doorontwikkelen.

DIE! heeft volop vacatures voor (ervaren) dakdekkers, installatiemonteurs en elektromonteurs. Maar ook voor beginnende jonge monteurs die een BBL-opleiding volgen of dat willen gaan doen. Ook zij-instromers die dakdekker, installatiemonteur en elektromonteur willen worden bieden wij een goede baan, opleidingen en cursussen helemaal op maat.

Wij zoeken uitsluitend monteurs in en rond Apeldoorn, Arnhem of Doetinchem. Die regio is onze thuisbasis.

Een leuke en goede baan zoeken met toekomstperspectief, een mooi salaris en prima verdere voorwaarden is lastig. Het aanbod is groot, maar hoe maak je nu de juiste keuze? DIE! helpt daarbij, neemt je alles uit handen en regelt het allemaal voor je. En het mooie is, het kost jou helemaal niks maar het gaat je wel heel veel opleveren!

Ervaren elektromonteur

Als ervaren elektromonteur ben in staat zelfstandig te werken. Afhankelijk van je niveau en kennis en ervaring kijken we of je ingezet kunt worden voor renovaties, of al toe bent aan de wat meer uitdagende projecten.

Bij de grotere en complexere projecten ben je een van de teamleden en werk je samen met je collega’s aan een project. Dat zijn zowel langlopende of kortdurende projecten. De functie is voornamelijk gericht op renovatie en onderhoud en nieuwbouwprojecten bij particulieren en bedrijven. Wat dat betreft is het een hele afwisselende en uitdagende baan, waarin je ook volop kunt groeien. Met jouw kennis en ervaring, en de vereiste diploma’s en certificaten kun je al deze uitdagingen aan.

Arnhem

MBO 3

elektra

€ 3.200,-

bekijk de vacature
×